Web Analytics Made Easy - Statcounter

همانطور که می دانید ،کشور آلمان و اتریش دو مقصد پرطرفدار برای متقاضیان مهاجرت به اروپا است. علاوه بر پایین بودن نرخ بیکاری به خصوص در آلمان و همچنین داشتن جمعیت پایین در اتریش ، نزدیکی به ایران و آب و هوای معتدل از جمله دلایل اولیه و جذاب برای انتخاب این دو کشور جهت مهاجرت ایرانی ها محسوب می شود و می توانند جز اولین گزینه ها برای مهاجرت و گرفتن اقامت اروپا باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس برای این کار، ابتدا به اخذ اقامت اروپا نیاز دارید.

با چه روشهایی می توان اقامت اروپا گرفت ؟

اگر قصد زندگی،کار یا ادامه تحصیل در یکی از کشورهای اروپایی از جمله آلمان و اتریش را دارید، اولین گام داشتن تابعیت و اخذ اقامت آن کشورها است. که بسته به شرایط شخصی و اهداف مهاجرت شما، داشتن اطلاعات به روز و دقیق می تواند به تصمیم گیری بهتر شما کمک زیادی کند ، در ادامه می خواهیم به معرفی 4 مورد از پرطرفدار ترین انواع اقامت در اروپا بپردازیم :

اقامت تمکن مالی اروپا اقامت اروپا از طریق کار اقامت سرمایه گذاری اروپا اقامت اروپا از طریق تحصیل

به یاد داشته باشید که انتخاب کشور هدف، یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار در این پروسه به حساب می آید.

اخذ اقامت تمکن مالی اروپا یا یا تمکن خودحمایتی اروپا

شاید برای برخی از افرادی که از لحاظ مالی متمول هستند و سن بالایی دارند ، یکی از بهترین راه های اخذ اقامت اروپا، اقامت تمکن مالی باشد. زیرا در این نوع از اخذ اقامت، متقاضی هیچگونه سرمایه گذاری و انتقال هنگفت سرمایه به خارج از کشور را نخواهد داشت و صرفا با اثبات تمکن مالی و نشان دادن وجه مورد نظر بر روی حساب شخصی اش می تواند اقامت اروپا را بدست آورد.کشور اتریش با توجه به طبیعت دست نخورده، مناظر منحصر به فرد، مناطق کوهستانی زیبا و مراکز فرهنگی گسترده همچنین جمعیت و داشتن حجم کم ترافیک می تواند جزء گزینه های مناسب برای افرادی که قصد اخذ اقامت تمکن مالی را دارند باشد.

اخذ اقامت اروپا از طریق کار، جواز کار در اروپا

مهاجرت به اروپا و اخذ اقامت کاری یکی از پرتقاضا ترین انواع اقامت در اروپا در بین جوانان و فارغ التحصیلان است، زیرا در درجه اول نرخ بیکاری در آنجا بسیار پایین و نیروی کار فوق العاده ارزشمند است .همچنین امکان کسب درآمد بالاتر ، داشتن رشد و پیشرفت در زمینه شغلی، یکی دیگر از عوامل جذب نیروهای متخصص می باشد.به طور کلی در کشورهای اروپایی دو نوع ویزای کاری تعریف شده است، اولین نوع از طریق داشتن جاب آفر (Job Offer) یا همان داشتن یک کارفرمای محلی ، قابل اقدام است به این معنی که اگر فردی با مهارت ها و تخصص های مشابه در کشور مد نظر و حتی کل اتحادیه اروپا وجود نداشته باشد، نیرویی خارج از این کشور استخدام می گردد! که طبیعتا بسیار زمان بر و با شانس کمتری روبرو خواهد بود. نوع دوم ویزای کاری مربوط به کشور آلمان و اتریش است بر طبق قوانین سال 2021، به جز داشتن جاب آفر این دوکشور اجازه می دهند فرد متقاضی کار با کسب امتیازات مربوطه و گرفتن ویزای جستجوی کار به مدت 6 ماه در کشور اتریش و آلمان به دنبال کار بگردد. همچنین لازم به ذکر است که کشور آلمان با توجه به صنعت پیشرفته و رو به رشد ، نیاز بیشتری به نیروی کار و متخصص دارد، لذا بهترین نوع از اقامت کاری در اروپا استفاده از اقامت بلو کارت آلمان است که شما پس از اخذ ویزای کاری در آلمان می توانید وارد این کشور شده و فرصت شش ماهه ای جهت یافتن کار مورد نظر داشته باشید. اگر پیشنهاد شغلی مناسبی دریافت کنید ویزای شما به مدت شش ماه دیگر تمدید و شما موفق به دریافت بلو کارت آلمان خواهید شد.

شرایط لازم جهت دریافت بلو کارت آلمان :

شما بایستی فارغ التحصیل از دانشگاه معتبری باشید که مورد تایید کشور باشد. شما بایستی قرارداد کاری مرتبط با رشته تحصیلی، با شرکت یا کمپانی آلمان در دست داشته باشید.  بایستی حقوق دریافتی شما در قرار داد منعقد شده با شرکت ذکر شود.

اخذ اقامت سرمایه گذاری در اروپا

یکی از محبوب ترین و مطمئن ترین روشهای اخذ اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری است که توسط کشورهای اسپانیا، پرتغال و یونان معرفی شده است . متقاضیان با سرمایه گذاری در اقتصاد یک کشور ، می توانند اقامت دائم آن را کشور را بدست آورند. در این روش نسبت به روشهای دیگر اقامت دائم سریعتر اعطا می شود. اخذ اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری محدود به یک سری از کشورهای اروپا است، که معمولا از طریق خرید ملک یا خرید اوراق قرضه به متقاضی اعطا می شود. در این نوع از اقامت نیاز به حضور فیزیکی طولانی مدت فرد در اروپا نیست و می تواند تنها با حفظ سرمایه گذاری برای همیشه اقامت خود را تمدید کند.

اخذ اقامت اروپا از طریق تحصیل

یکی دیگر از روشهای معمول اخذ اقامت اروپا اقامت تحصیلی است. آلمان با صنعت پیشرو و دانشگاه های معتبرش در اروپا شناخته شده است. در این کشور علم و صنعت بسیار به هم نزدیک هستند و این مسئله سبب کیفیت بالای آموزش دانشگاهی در آلمان شده است. مدارک دانشگاهی در سطح بین الملی ارزیابی می شوند و فرصتهای شغلی فراوانی را بوجود می آورند البته در مقایسه آلمان و اتریش از لحاظ تحصیل و شرایط دانشجویی می توان گفت یکی از مزایای تحصیل در این دو کشور، یافتن مو قعیت های خوب کاری در هنگام تحصیل برای دانشجو و همچنین هزینه های بسیار پایین تحصیل است. ناگفته نماند که بازار کار در کشور آلمان به لحاظ صنعتی بودن ، از فرصت های شغلی بیشتری برخوردار است. همچنین دانشجویان خارجی می توانند پس از به اتمام رساندن تحصیل و یافتن شغل مناسب ویزای تحصیلی خود را با استفاده از بلو کارت آلمان به ویزای کاری تبدیل کنند. به همین دلیل بسیاری از دانشجویان برای مهاجرت، کشور آلمان را به عنوان گزینه اصلی در نظر می گیرند. اما به طور کلی از لحاظ امنیت شغلی هر دو کشور جز امن ترین کشورهای دنیا هستند. حتی در مواردی دانشجویان آلمانی برای رشته های پزشکی کشور اتریش را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند!

منبع: الف

کلیدواژه: اخذ اقامت اروپا از طریق اقامت تمکن مالی آلمان و اتریش سرمایه گذاری کشور آلمان ویزای کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۲۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشوردر گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با مشکل کمبود پرستار اظهار کرد: اخیراً خبر‌هایی مبنی بر استخدام ۲۵ هزار نفر نیروی جدید در بدنه وزارت بهداشت منتشر شد که از این تعداد معمولاً ۴۰ تا ۵۰ درصد نیروی پرستارا است؛ یعنی چیزی حدود ۱۰ هزار نفر پرستار استخدام می‌شوند. با این حال استخدام نیرو نمی‌تواند مشکل کمبود پرستار را حل کند باید فکری اساسی برای بهبود شرایط و معیشت پرستاران شود.

وی ادامه داد: در مرحله اول باید وضعیت معیشت پرستاران را حل کرد که انگیزه کافی را برای ادامه کار در کشور داشته باشند؛ زیرا یکی از معضلات مهمی که اکنون با آن روبه روهستیم مهاجرت پرستاران است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: اگر بخواهیم مشکل پرستاری را حل کنیم باید بتوانیم سالانه حداقل ۱۵ هزار پرستار طی ده سال آینده جذب کنیم تا شرایط بدتر نشود. با این وجود اگر بخواهیم در یک شرایط مطلوب قرارگیریم باید این عدد افزایش یابد.

رحیمی به مشکلات پرستاران اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین مشکل و دلیل مهاجرت پرستاران معیشت و امنیت شغلی است. اگر پرستاران در ایران شغل، امنیت شغلی و درآمدی خوب که از پس هزینه‌های زندگی برآیند داتشه باشند، قطعاً مهاجرت نمی‌کنند. بیشتر پرستارانی که از کشور خارج شده‌اند نیرو‌هایی بودند که موفق به استخدام نشدند. سن آنها افزایش یافته و به دنبال یک ثبات شغلی بودند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: حقوق پرستاران بسیار متفاوت است. پرستاران وزارت بهداشت میانگین ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • اطلاعات نادرست چت جی پی تی در اتریش دردسرساز شد
  • ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی